Укрпошта отримала нагороду від міжнародного маркетплейсу eBay

14.11.2022

Укрпошта під час урочистої церемонії нагородження eBay’s Exporter of the Year 2022 отримала почесну відзнаку Rising Star в регіоні Emerging Markets, куди входять 150 країн.

Нагородою відзначено продавця, який досяг найбільш вражаючих результатів продажів у перший рік запуску свого онлайн-магазину. Варто наголосити, що Укрпошта стала першою в світі серед національних поштових операторів, хто розпочав роботу на міжнародному маркетплейсі eBay і вже за кілька місяців з початку продажів отримала статус top-rated seller. На платформі онлайн-магазина кожен охочий з будь-якої точки світу може придбати оригінальні товари від Укрпошти: марки, конверти, картки, поштові набори, брендовані футболки, світшоти, чашки та ін.

«Укрпошта – національна пошта, яка доставляє товари по всьому світу для 12 тисяч українських виробників, що є активними продавцями на платформі. Уже під час повномасштабної війни Укрпошта також відкрила свій магазин. Ми вдячні eBay за можливість представляти нас на світовій арені та отримати високу експертну оцінку роботи. Таке визнання свідчить про гідний рівень роботи Укрпошти, високу оцінку клієнтами та стимулює до щонайвищих показників, розвитку, вдосконалення. Дякую команді eBay за підтримку на етапі запуску магазину і за можливість здійснювати продажі по всьому світу легко і швидко», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нагадаємо, офіційний онлайн-магазин на eBay Укрпошта відкрила в травні поточного року, щоб покупці з усього світу могли замовляти українські патріотичні марки та мерч. За 5 місяців компанія тільки через цей канал продажів відправила понад 5 тис замовлень на суму більше 7,5 млн грн для покупців на eBay з усього світу. Відкриття офіційного онлайн-магазину Укрпошти на eBay відбулося за сприяння Disqover Agency та Payoneer.

Також зазначимо, що Укрпошта є номер один у міжнародній доставці, з перших днів війни підтримує національних експортерів та доставляє міжнародні відправлення з України по всьому світу. За останні місяці показники об’ємів продажів українців демонструють безперебійність і виходять майже на 100% довоєнного рівня, що свідчить про ефективність взаємодії Укрпошти з українськими продавцями та потенціал вітчизняного виробників. На сьогодні Україна входить в топ-5 ринків офіса eBay Global Emerging markets, що відповідає за розвиток платформи в 150 країн світу.

eBay – одна з найбільших торгових платформ, яка об’єднує понад 17 млн продавців та 142 млн активних покупців в 190 країнах. Обсяги продажів товарів через eBay минулого року склали 87 мрлд доларів.