Укрпошта стала першою поштою в світі з онлайн-магазином на eBay

25.05.2022

Відтепер придбати марки, конверти, а також тематичні світшоти і магніти Укрпошти можна в будь-якому куточку світу. Укрпошта першою серед поштових операторів відкрила онлайн-магазин на міжнародному маркетплейсі eBay. Розробкою магазину займалися агенція Disqover Agency, наші партнери з виводу товарів на світові маркетплейси.

З 25 травня магазин доступний за посиланням.

«За останній місяць марки Укрпошти стали популярними не лише в Україні, але і в світі. І я знаю, що багато іноземців хочуть придбати пам’ятні марки. Для їхньої зручності ми запустили магазин на eBay, який дозволяє здійснити покупку з будь-якого куточку світу. Крім того, продаж на міжнародному маркетплейсі – це не лише про зручність та доступність, але і про диверсифікацію. Як показала практика, якщо зосередити марки на одному майданчику, він не витримує через великий наплив покупців. А тепер ми пропонуємо іноземним покупцям користуватися одними платформами, українським – іншими. Символічно, що Укрпошта, яка роками навчала українських підприємців, як відкрити та просувати власний магазин на маркетплейсах, в тому числі і на eBay, тепер сама відкриває магазин», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

«Ми раді вітати Укрпошту на нашій платформі та продовжувати плідну співпрацю з першою поштовою службою, яка відкрила офіційний магазин на нашій платформі. eBay, що має понад 142 млн активних покупців в усьому світі на 190 ринках, відкриває можливість для компаній будь-якого розміру почати свою глобальну подорож і охопити потенційних покупців в усьому світі. Ми пишаємося тим, що беремо участь у розвитку малого та середнього українського бізнесу, і разом з Укрпоштою ми продовжимо підтримувати місцевий малий і середній бізнес, надаючи їм персональні консультації та інші переваги у рамках нашої програми зростання», – зазначив Алон Пастер, керівник департаменту комерційного розвитку на ринках, що розвиваються.

«Українські товари користуються підвищеним попитом на світових маркетплейсах завдяки своїй якості та унікальності, а наразі купувати український товар – це ще й можливість висловити підтримку та допомогти нашій державі. Наразі ми допомагаємо Укрпошті вивести знамениту марку на eBay у власному брендовому магазині поштового оператора. Зазвичай процеси реєстрації, верифікації акаунту продавця, підготовки документів, драфтів лістингу вимагають набагато більше часу, та наша команда використовує усі можливі рішення для прискорення процедури, щоб зробити магазин Укрпошти доступним для покупців з усього світу якнайшвидше. Ми сподіваємося, що реалізація знакової марки в світі стане ще одним ефективним інструментом для підтримки України», – Артем Сухіна, співзасновник Disqover Agency, керуючий партнер в BRISE Capital.

Там вже можна придбати світшоти з зображенням марки «Русскій воєнний корабль, іді …!», такі ж магніти, нові марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» та іншу філателістичну продукцію. Онлайн-покупки на маркетплейсі передбачають благодійну складову. 5$ із кожного замовлення з маркою Укрпошта перерахує на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на три напрямки: 1) допомога школам і дитячим садочкам оновлюватись після війни 2) організація логістики гуманітарних вантажів 3) гуманітарна допомога.

Ebay – одна з найбільших торгових платформ, яка об’єднує понад 147 млн активних покупців в 190 країнах.