Укрпошта доставила в Україну перші 20 тонн гуманітарної допомоги із Греції

16.03.2022

До України надійшло перші 20 тонн гуманітарної допомоги із Греції.

Укрпошта відгукнулась на пропозицію та співпрацює як і інші логістичні компанії із Волонтерським центром у Греції з гуманітарної та медичної допомоги Україні, який створено за підтримки української діаспори та Посольства України в Греції. Компанія доставила до Львова вантаж із медикаментами, продуктами харчування, теплим одягом, ковдрами та іншим.

Укрпошта доставить гуманітарну допомогу до східних та південних регіонів, де зараз найскладніша ситуація із забезпеченням продовольством та товарами: Харків, Миколаїв, Херсон.

“Ми вдячні грекам та нашій діаспорі в цій країні за підтримку. Українці зараз потребують найнеобхідніше — ліки, продукти, одяг. Прийняті нині 20 тон вантажу — це вже друга машина, що надходить на сортувальний центр Укрпошти із Греції. Вона буде доставлена до міст із складною ситуацією із постачанням — Миколаєва, Херсона та Харкова, де наші 19 відділень працюють на видачу гуманітарної допомоги. Ми зробимо все можливе, аби гуманітарна допомога була адресно доставлена кожному, хто цього зараз потребує”, - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як раніше повідомлялося, Укрпошта доставила в Україну 24 тонни гуманітарної допомоги із США.