Укрпошта та Mastercard втілюють новорічні бажання дітлахів

21.12.2021

В рамках Новорічної поштової резиденції Укрпошта оголошує ще одну акцію для маленьких українців. За підтримки головного партнера акції - компанії Masterсard - Новорічний чарівник втілить найзаповітніші бажання десятьох діток. 

Всі клієнти Укрпошти, хто в період з 20 грудня 2021 по 4 січня 2022, оплатить послуги Укрпошти карткою Mastercard, зможуть зареєструватися на сайті, щоб взяти участь у розіграші 10 призів від Mastercard.

Якщо ви хочете взяти участь в акції, щоб мрія вашої дитини здійснилася, потрібно:
1. Придбати будь-які товари на сайтах партнерів Укрпошти 
2. Обрати доставку Укрпоштою
3. Сплатити за відправлення карткою Masterсard
4. Заповнити спеціальну акційну форму

У формі обов’язково вказати трек-номер відправлення та обрати один із 10 подарунків від головного партнера Mastercard:
1. Бездротовий геймпад
2. Навушники
3. Мобільний телефон
4. Планшет
5. Гіроборд
6. Велосипед
7. Конструктор LEGO
8. Електросамокат
9. Сертифікат Концерт.юа,
10. Сертифікат Gift Mall

«Щороку Укрпошта створює святковий настрій для всієї країни. Бо в святкові періоди ми не просто доставляємо відправлення, - ми приносимо в кожен дім атмосферу, радісні емоції, єднаємо людей по всій Україні і навіть за її межами. Бо кожна посилка, листівка чи лист мають особливу силу – заряджати супер-позитивним настроєм і відчуттям, що наші близькі завжди поруч, навіть якщо між вами сотні кілометрів. Цього разу ми об’єднались навколо цієї місії ще й з нашим партнером, компанією Mastercard. Ми вже протягом тривалого часу тісно співпрацюємо з Mastercard, але цей проект точно особливий, бо він не про бізнес-результати, а про те, що кожен з нас може подарувати свято своїм близьким і друзям», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський

В кожній з 10 категорій буде рандомно обрано по одному переможцю. Після чого Укрпошта на святковому поштомобілі доставить дітлахам їхні омріяні подарунки. Перших п’ять переможців буде обрано 24 грудня, решту – 4 січня.

Ще є час, аби створити справжнє новорічне диво для маленьких українців.
Купуйте товари на сайті партнерів, відправляйте Укрпоштою, оплачуйте посилку карткою Masterсard та беріть участь в акції.

Нагадаємо, 7 грудня розпочала роботу Новорічна поштова резиденція, в рамках якої Укрпошта традиційно закликає діток з усієї України писати листи Новорічному чарівникові.