До уваги філателістів!

17.12.2021

21 грудня розпочнеться збір заявок

на придбання у 2022 р. поштових марок

у нерозрізаних друкарських аркушах

 

Наступного року Укрпошта продовжує випуск поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах. Тираж аркушів обмежений. Доступна до замовлення кількість кожного випуску  – 1 арк. Назва випусків і вартість аркушів буде зазначена у філателістичних бюлетенях на введення поштових марок в обіг.

Збір заявок розпочинається 21 грудня 2021 року о 9.00 і триватиме до 15.00 24 грудня 2021 року.  Бланки, надіслані раніше або пізніше зазначеного часу, розглядатися не будуть. Список вважається сформованим після набрання необхідної кількості заявок (в рамках запланованого тиражу). Усі, хто надішлють заявки у зазначений термін, по завершенні їх опрацювання будуть поінформовані електронною поштою про результат розгляду.

Реалізація нерозрізаних аркушів буде здійснюватися в м. Києві у філателістичних магазинах №10 (вул. Хрещатик, 22) та №34 (вул. Старокиївська, 8/12).

 

Для здійснення попереднього замовлення на придбання у 2022 р. поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах (заявка подається одночасно на всі випуски 2022 р.) необхідно:

 

  1. Мати оформлений філателістичний абонемент на 2022 р. та членський квиток Асоціації філателістів України.
  2. Починаючи з 9.00 21 грудня 2021 року надіслати на електронну адресу Управління філателістичної продукції Укрпошти [email protected] Бланк замовлення, форму якого наведено нижче, вказавши в темі листа «друкарські аркуші». Крім того, до Бланку необхідно додати копію контрольної картки до абонемента.
  3. Пріоритетне право включення у список мають особи, які придбавали нерозрізані друкарські аркуші у 2020, 2021 рр. Далі список формується в порядку хронології отримання заявок та підтвердження дотримання умов, зазначених в п.1.
  4. Придбати замовлену продукцію можна впродовж 1-го місяця з дати введення в обіг (надходження в реалізацію) вищезазначеного поштового випуску за умови пред’явлення посвідчення, що підтверджує особу, в магазині, вказаному в заявці. Філателісти з інших регіонів можуть отримати друкарський аркуш або самостійно, або через уповноважену особу.
  5. У разі прострочення терміну придбання продукції, зазначеного в п. 4, вона реалізується у вільному продажу, а особа, що порушила умови позбавляється права придбання в п.р. нерозрізаних друкарських аркушів.

 

Бланк замовлення

ПІБ ___________________________________________________________­

Контактний номер телефону   ______________________________________

Номер філабонемента, місто (додатково надається копія контрольної картки)

_______________________________________________________________

Чи маєте членський квиток АсФУ (так/ні)? ____________________________

Чи були раніше включені до списків на отримання нерозрізаних аркушів?

(вказати рік/роки 2020, 2021 рр.) ___________________________________­

Номер київського магазину для придбання замовленого аркуша

(магазин №34 або №10) ___________________________________________