Укрпошта відкрила Новорічну поштову резиденцію

08.12.2021

Укрпошта відкрила Новорічну поштову резиденцію

На Головпоштамті 7 грудня відбулося урочисте відкриття Новорічної поштової резиденції. Цьогоріч дитячі мрії виконуватиме Новорічний чарівник спільно з партнером Укрпошти - модним маркетплейсом Kasta. Спеціальна святкова пошта буде приймати листи маленьких українців до 25 грудня включно.

«Сьогодні, як ніколи, дуже важливо, щоб якомога більше родин, дітей та навіть дорослих налаштувались на святковий новорічний настрій. А Новий Рік – це стовідсотково поштове свято, і ми зробимо все, щоб своєчасно доставити це свято всім нашим клієнтам та друзям. Ми досить досвідчені чарівники, бо вже котрий рік Укрпошта не тільки стає частиною свята, але і сама створює цей дивовижний новорічний настрій: ми безкоштовно доставляємо відправлення в рамках акцій з нашими партнерами, збираємо дитячі листи і обмінюємо їх на подарунки, готуємо спеціальні марки, конверти і листівки зі святковою тематикою, щоб передати і поширити атмосферу свята. А справжньою родзинкою стане святковий поштомобіль, який привезе дитячі подарунки від новорічного чарівника», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Кожна дитина, яка напише листа на адресу Новорічної поштової резиденції 01001, Київ-1, вул. Хрещатик,22  та правильно зазначить свою адресу, отримає листівку від Новорічного чарівника.  Авторів найбільш творчих, креативних та незвичайних листів чекатимуть подарунки від помічника Новорічного чарівника - модного маркетплейсу Kasta, який підготував понад 3 тисяч подарунків. Подарунки Укрпошта доставить спеціальним святковим поштомобілем.

"В цьому році ми тісно співпрацюємо в партнерами з Укрпошти і розробляємо унікальний для України логістичний проект, але цей продукт більше розрахований на дорослих. Тож нам дуже сподобалась ідея Новорічної резиденції для дітей, і ми вирішили підтримати ініціативу партнерів і зі свого боку, а саме надати різноманітні подарунки. А отже, тисячі посилок роз’їдуться по всій Україні, в найвіддаленіші населені пункти, де навіть не чекають на такий новорічний сюрприз і, сподіваюсь, лишать незабутні спогади дитинства", - прокоментував Андрій Логвін, СЕО Kasta

Також в рамках відкриття Новорічної поштової резиденції відбулося спецпогашення святкової марки «З Різдвом Христовим!». Ця поштова мініатюра, автором якої став відомий український художник-графік Миколай Кочубей, стала квінтесенцією традиційної різдвяної тематики та українського народного мистецтва. Автор художньо переосмислив образи волхвів, які прийшли привітати новонароджене Боже дитя, Богоматір та Йосипа. На марці постають українські волхви зі знаковими дарами, які прийшли поклонитися маленькому Ісусу: Володимир Великий, який тримає Десятинну церкву, Богдан Хмельницький із Біблією в руках та Данило Галицький. Номінал марки «З Різдвом Христовим» – V, що відповідає тарифу на пересилання неприорітетного простого листа до 50 г у межах України. Тираж –  150 тис. прим.