У відділеннях Укрпошти можна вакцинуватися від коронавірусу

08.10.2021

7 жовтня у відділеннях Укрпошти запрацювали перші тимчасові пункти вакцинації.

Вакцинуватися можуть всі охочі – для цього потрібно просто зайти у відділення Укрпошти, де проводить щеплення мобільна бригада, і без попереднього запису чи реєстрації отримати щеплення в режимі реального часу. Вакцинація відбувається в рамках п’ятого етапу щеплення проти COVID-19.

«Укрпошта чи не перша державна компанія, що розпочала вакцинацію співробітників. А зараз ми одні з перших долучаємося до кампанії, ініційованої урядом по вакцинації населення. У наших міських, і що важливо, сільських відділеннях, працюватимуть мобільні бригади, які будуть вакцинувати всіх охочих. Оскільки Укрпошта присутня у 100% населених пунктів, навіть найменших і найвіддаленіших, тимчасові пункти вакцинації будуть діяти у відділеннях в невеликих містах і  в селах, де немає лікарень. Паралельно ми продовжуємо вакцинацію співробітників, і закликаємо всіх – і працівників Укрпошти, і клієнтів робити щеплення, щоб спільними зусиллями зупинити пандемію», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Попередньо мобільні бригади будуть працювати у відділеннях Укрпошти 8 та 9 жовтня. Про подальшу роботу пунктів буде повідомлено додатково.