Укрпошта та OLX поновили безкоштовну доставку до кінця року

04.10.2021

Починаючи з 4 жовтня до кінця 2021 року Укрпошта безкоштовно доставлятиме замовлення з платформи OLX. Безкоштовна доставка діє для всіх товарів вагою до 30 кг та найдовшою стороною до 70 см.

Загалом за 7 місяців співпраці поштового оператора та OLX, Укрпошта доставила понад 1 млн відправлень.

«Укрпошта змінюється, і наші клієнти – як великий бізнес, так і кінцеві споживачі – це помічають і все частіше обирають саме Укрпошту для доставки своїх замовлень. Враховуючи попередній досвід співпраці з OLX ми очікуємо набагато більшу кількість замовлень, ніж навесні. Наша мета – довгострокова та взаємовигідна співпраця, яка обов'язково приведе до збільшення кількості відправлень та популяризації доставки від Укрпошти» - прокоментувала заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Альона Стьопіна.

Раніше, в березні-квітні поточного року, Укрпошта та OLХ вже запускали безкоштовну доставку. Тоді за півтора місяці клієнти надіслали Укрпоштою 500 тис відправлень.

"Уже в першій половині 2021 року кількість успішних угод з OLX Доставка перевищила 2.3 млн, що майже вдвічі більше за показники цього ж періоду у 2020-му. Ми бачимо, як зацікавленість і продавців, і покупців в онлайн-покупках зростає. Тому разом з партнерами готові докласти максимум зусиль для зручного та безпечного шопінгу користувачів на OLX", – зазначила Катерина Онищенко, генеральний директор OLX Україна і Центральна Азія

Усі відправлення з OLX доставляються у рамках послуги «Укрпошта Експрес» у терміни до 2 днів у межах обласного центру, області та між обласними центрами та від 3 днів у межах України.