До 28 травня можна передплатити окремі видання зі знижкою в рамках акції «Декада передплати»

19.05.2021

В рамках передплатної кампанії на друге півріччя 2021 року до 28 травня знижена ціна на окремі видання на час акції «Декада передплати».

Ці 60 газет та журналів включені за зниженими цінами до «Каталогу видань України «Преса поштою» та на видання, що включені до «Каталогу видань України «Преса поштою» для Донецької та Луганської областей». 

Перелік видань зі знижкою в рамках «Декади передплати» розміщений на офіційному сайті Укрпошти у розділі «Періодичні видання» у інформаційному листку.

Оформити передплату на другу половину 2021 року можна зручно та безпечно онлайн, а також у всіх понад 11 000 поштових відділеннях або безпосередньо у листонош.

Для передплати онлайн газет та журналів  на сайті Укрпошти клієнт може швидко обрати із переліку загальноукраїнське, місцеве чи зарубіжне видання та оплатити вартість передплати платіжною карткою. При оформленні передплати онлайн застосовується знижка на тариф приймання. Відшукати на сайті улюблене видання можна за назвою, індексом та за тематикою.

Нагадаємо, Укрпошта із квітня розпочала передплату газет і журналів на друге півріччя. Понад 3300 видань вже можна передплатити за електронними каталогами. Передплатна кампанія на липень-грудень поточного року буде проведена за старими тарифами.

Серед найпопулярніших газет та журналів понад 1249 всеукраїнських, 1363 обласних й районних та майже 700 зарубіжних видань.

Оформити передплату на газети та журнали можна в такі терміни:

-          до 16 червня - на видання загальнодержавної сфери розповсюдження,

-          до 4 червня - на  зарубіжні газети та журнали,

-          в строки, що визначені згідно із укладеними з видавництвами (редакціями) договорами на місцеві (обласні, міські, районні) видання. Інформацію можна уточнити у листонош чи у поштових відділеннях.