EMS-відправлення тепер можна оформлювати онлайн

23.02.2021

З 1 березня 2021 року EMS-відправлення можна оформлювати онлайн у особистому кабінеті користувача та системі АРІ.

Укрпошта продовжує популяризувати онлайн-оформлення відправлень, відповідно до останніх вимог Регламенту Конвенції Всесвітнього поштового союзу. Для того, щоб зробити перехід в онлайн-формат приємнішим для українців компанія вводить додаткову трьохвідсоткову знижку для EMS-відправлень оформлених у особистому кабінеті користувача. Для корпоративних клієнтів діятиме знижка у розмірі п’яти відсотків для відправлень створених у системі АРІ.

Сервіс EMS дуже популярний в усьому світі і чи не єдиний формат пришвидшеної доставки, що надається під час пандемії. На початку запровадження карантину Укрпошта забезпечувала доставку відправлень EMS до 57 країн, а вже зараз відправлення доставляються у 120 країн. Після стабілізації авіасполучення та відновлення повноцінної роботи національних пошт, сервіс буде доступний для доставки до 195 країн.

Нагадаємо, що у квітні 2020 року Укрпошта запустила послугу пришвидшеної міжнародної доставки EMS. Відправлення EMS доставляють виключно авіашляхом й обробляють пріоритетним порядком як в Україні, так і в країні призначення, тому середній загальний термін доставки для більшості країн становить 7–10 днів. У період карантину доставка EMS працює для 120 країн з збільшеними строками доставки, в залежності від режиму роботи пошти у країні призначення.