Укрпошта розпочинає роботу з формування тематичних планів випуску поштових марок, конвертів і проведення спецпогашень на 2022 р.

14.01.2021

Запрошуємо долучитися до формування програми випуску поштових марок, конвертів та проведення спецпогашень на 2022 р.!

Укрпошта розпочинає роботу з формування тематичних планів випуску поштових марок, конвертів і проведення спецпогашень на 2022 р.

Звертаємо Вашу увагу, що випуск знаків поштової оплати АТ «Укрпошта» здійснює з урахуванням наступних критеріїв:

1) визначні громадські й державні діячі, діячі науки, культури, мистецтва можуть бути зображені на марках, що видаються до ювілеїв від дня народження за датами, кратними 25 рокам, але не раніше, ніж через 10 років після смерті;

2) поштові марки (конверти) можуть бути видані до роковин подій історичного значення, ювілеїв утворення міст, областей, установ, навчальних закладів, закладів культури, якщо ці дати кратні 50 рокам;

3) повторні випуски ЗПО аналогічної тематики можуть здійснюватися не раніше, ніж через 50 років після введення в обіг відповідного сюжету.

Запрошуємо усіх охочих долучитись до формування програми поштових випусків на 2022 р. Свої пропозиції загальнодержавного значення необхідно надсилати на адресу Управління філателістичної продукції із позначкою «Темплан-2022» [email protected] не пізніше 1 березня 2021р.

Затверджені Редакційно-художньою радою тематичні плани випуску поштових марок, конвертів та проведення спецпогашень на 2022 р. будуть розміщені на сайті Укрпошти в рубриці «Філателія» не пізніше 1 червня 2021 р.