Понад тисячу листів Новорічному Чарівнику уже надіслали Укрпоштою дітлахи

14.12.2020

За тиждень роботи Новорічної поштової резиденції Укрпошта отримала понад тисячу дитячих листів. Цьогоріч національний поштовий оператор разом із партнерами підготували близько 1 тис. подарунків авторам найоригінальніших листів. Більше того, усі дітлахи, які правильно вказали зворотну адресу, обов’язково отримають відповідь від Новорічного чарівника. А це понад 5000 відповідей маленьким мрійникам щороку.

«Перед новорічними та різдвяними святами Укрпошта відчуває велику відповідальність за те, щоб якомога більше українців отримали свою частинку уваги, атмосфери свята та позитивних емоцій. Цьогоріч через пандемію дуже складно зібрати за одним столом усю велику родину чи компанію друзів. Тож Укрпошта оголосила новорічну кампанію #УкрпоштаРятуєСвята. Маємо для вас безліч варіантів, як відчути особливу святкову атмосферу: від написання листа Новорічному чарівнику і до участі у соціальних ініціативах, покликаних забезпечити подарунками тих, хто цього потребує найбільше. Національний поштовий оператор має найбільшу мережу відділень в Україні. Поза цим, напередодні свят ми збільшили команду кур’єрів та сортувальників на понад 1000 людей. Тож Укрпошта доставить усі ваші привітання та побажання навіть у найвіддаленіші куточки нашої країни»,  відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Укрпошта підготувала для українців безліч варіантів, як власноруч створити свято для своєї родини та подарувати його іншим:

  1. Надішліть подарунки у дитячі будинки, будинки для людей похилого віку, дитячі лікарні та медичні заклади, де борються з COVID-19. Для цього потрібно обрати адресата, якого хочете підтримати, та будь-який подарунок, оплатити його, і Укрпошта доставить кожен святковий сюрприз: https://www.ukrposhta.ua/ua/vony_chekaiut_na_novorichnyi_podarunok
  2. Разом із дітьми напишіть листа Новорічному чарівнику до Новорічної поштової резиденції на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 01001. Автори найзворушливіших листів отримають подарунки від партнерів Укрпошти.
  3. Напишіть та надішліть лист або листівку, аби подарувати тепло рідним, друзям, колегам через традиційне листування. Напередодні свят Укрпошта випустила яскраві новорічні конверти, листівки та марку із символом прийдешнього року – биком, на якій зображено картину Марії Примаченко «Синій бик».
  4. Замовляйте подарунки у найпопулярніших інтернет-магазинах – техніку, одяг, аксесуари, книги, товари, меблі й декор тощо. Надіслати подарунки рідним, друзям можна у будь-якому з 11 000 відділень Укрпошти по всій країні.

Більше інформації за посиланням: https://www.ukrposhta.ua/ua/ukrposhta_riatuie_sviata

Найцікавіші листи будуть опубліковані на сторінці Новорічної поштової резиденції  у facebook.