Замовляй заздалегідь: Укрпошта разом з онлайн-магазинами закликала українців купувати подарунки завчасно

08.12.2020

Укрпошта у партнерстві з українськими компаніями ініціювала флешмоб – #УкрпоштаРятуєСвята із закликом замовляти новорічні та різдвяні подарунки заздалегідь. У «високий сезон», особливо напередодні свят, кількість доставок в компанії збільшується у середньому до 30%. Для розподілення навантаження на сортувальні центри, кур’єрів, листонош та поштові відділення компанія звертається до українців із закликом не відкладати вибір подарунків, а зробити покупки та замовити доставку завчасно. Флешмоб уже підтримали Kasta, LeBoutique, Lamoda.ua, Yves Rocher Ukraine, Yakaboo, Knigosfera.com.ua, Vivat, Симпатик Групп та інші бренди. Укрпошта продовжує працювати у посиленому режимі: на час зимових свят компанія збільшує на понад 1000 працівників команду кур’єрів та сортувальників, аби вчасно та з дотриманням усіх карантинних вимог доставити відправлення адресатам.

«До Нового року лишається менше місяця і ми рекомендуємо цьогоріч замовити раніше подарунки для своїх рідних та близьких або тих, хто їх потребує. Адже новорічному чарівнику може знадобитися трішки більше часу, щоб доставити все вчасно та з дотриманням усіх заходів безпеки. Нині очікуємо ще більше зростання обсягів посилок, ніж торік. Адже українці під час пандемії все більше віддають перевагу онлайн-замовленням. Тому працюємо в посиленому режимі: і сортувальні центри, і відділення, і працівники забезпечені засобами захисту та готові рятувати ваші свята. Віднедавна найбільш завантажені відділення по всій Україні працюють без вихідних, аби вам було зручно відвідувати поштові офіси. Команда Укрпошти робить все від неї залежне, аби ваші листівки, подарунки були доставлені рідним та друзям. Вдячний за співпрацю та підтримку партнерам, які приєдналися до нашої ініціативи, а також пропонують вигідні акції, аби українці зустріли свята у гарному настрої та з подарунками», – наголосив у зверненні генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Крім того, Укрпошта турбується про те, щоб протягом усього дня було рівномірне навантаження на роботу відділення та мінімальна кількість одночасно присутніх відвідувачів у приміщенні. Для цього в компанії діє акція «Щасливі години для платежів». Отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти без черг зручніше у другій половині дня, після 13:00. Для мінімізації навантажень на відділення та рівномірного розподілу вхідного клієнтського трафіку із 1 листопада 250 найбільш завантажених відділень Укрпошти працюють без вихідних. Компанія закликає клієнтів за можливості користуватися послугами онлайн, не виходячи з дому, зокрема, оформити відправлення посилки на сайті чи в мобільному додатку Укрпошти, а у відділенні тільки віддати її оператору. Через Укрпошту можна доставити посилку в будь-який населений пункт України чи у 192 країни світу за тарифами, що є одними із найнижчих на поштово-логістичному ринку.