Ще більше і по всьому світу: Укрпошта і monobank пропонують кешбек 15% на міжнародні та внутрішні відправлення

01.10.2020

Укрпошта та monobank розширюють вигоди для клієнтів у рамках спільного проєкту: збільшують розмір кешбеку за посилки, розширюють перелік послуг у рамках акції та подовжують термін дії акційної пропозиції. Так, із 1 жовтня усі відправники та одержувачі посилок, які розраховуватимуться за послуги доставки картками monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти, миттєво отримають кешбек у розмірі 15% від вартості послуг. Окрім «Укрпошта Стандарт», «Укрпошта Експрес» та SmartBox, кешбек нараховуватиметься також на експортні відправлення (дрібні пакети, посилки, EMS). Партнерський проєкт продовжено до 30 листопада 2020 року і діє в більш ніж 4 тис. автоматизованих відділеннях Укрпошти.

«Нам приємно констатувати, що перший партнерський проєкт Укрпошти з monobank виявився успішним. Упродовж двох місяців пропозицією скористалися понад 30 тис. клієнтів – відправників та отримувачів посилок. Така активність у рамках проєкту, а також чисельні прохання наших постійних клієнтів спонукали нас до розширення умов цієї акції. Враховуючи той факт, що тарифи національного поштового оператора на доставку є одними з найнижчих в Україні, розширення акційних умов спільного промо Укрпошти та monobank спонукатиме скористатися пропозицією більшу кількість відправників та отримувачів посилок, які, в свою чергу, зможуть ще більше заощадити на вартості доставки – саме у розпалі бізнес-сезону. Поза цим ми також подбали про комфортніші умови обслуговування клієнтів. Зокрема, розширили дію «Щасливих годин для відправників» на понад 1300 поштових відділень: відвідуючи Укрпошту після 13:00, наші клієнти зможуть комфортніше та швидше відправити чи отримати посилки», –  зазначила заступник генерального директора із розвитку мережі Валентина Дудко.

Щоб взяти участь в акції, потрібно бути клієнтом Укрпошти та власником картки monobank, у мобільному застосунку monobank у розділі «Партнерські програми» обрати категорію кешбеку «Укрпошта» та розрахуватися за пересилання відправлення карткою monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти.

Нагадаємо, що отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти клієнти зможуть більш комфортно у другій половині дня. А до 13:00 компанія пропонує суттєво заощадити під час дії «Щасливих годин для платежів» при оплаті комунальних та інших платежів. Для прийому оплати платіжними картками в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів, встановлено 5000 POS-терміналів. Нині Укрпошта має найбільшу в Україні мережу – понад 11 тис. відділень та доставляє відправлення по всій території України.