До уваги філателістів!

22.07.2020

До уваги філателістів!

Укрпошта продовжує розпочату практику випуску поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах. У ІІ півріччі 2020 р. планується випуск наступних аркушів: «Маяки України», «Відзнака Залізного Хреста», «Лицарі духу». Тираж аркушів обмежений.

Для організації прозорого процесу приймання попередніх замовлень на такі випуски Укрпошта запросила до співпраці Асоціацію філателістів України.

Основні правила:

1. Заявка подається на всі три аркуші: «Маяки України», «Відзнака Залізного Хреста»,

«Лицарі духу».

2. Подати заявку на придбання вищезазначених нерозрізаних аркушів можуть дійсні члени АсФУ, які мають діючий на поточний рік філателістичний абонемент в АТ «Укрпошта», за яким викуплено замовлену продукцію, що вводилась до поточного моменту.

3. Збір заявок розпочинається з дати офіційної публікації оголошення про запланований випуск на сайтах Укрпошти та АсФУ.

4. Список формується в порядку хронології отримання заявок. Після набрання необхідної кількості заявок попереднє замовлення припиняється, про що розміщується інформація на вказаних сайтах.

5. Заявка (у довільній формі) із копіями членського квитка АсФУ та картки

власника філабонемента подається до голів обласних спілок АсФУ або надсилається на електронну адресу Віце-президента АсФУ по роботі з Укрпоштою В. Іщенка ([email protected]).

6. Придбати замовлену продукцію можна впродовж 2-х місяців з дати введення в обіг (надходження в реалізацію) вищезазначених поштових випусків за умови пред’явлення посвідчення, що підтверджує особу, за адресою: магазин №34, Київ, вул. Старокиївська, 8/12.

7. Філателісти з інших регіонів можуть отримати аркуш або самостійно, або через

уповноважену особу. Інформація про уповноважених осіб  передається/надсилається на електронну адресу Віце-президента АсФУ по роботі з Укрпоштою В. Іщенка ([email protected]).

8. За умови невикупівлі замовленої продукції у зазначений у п. 5 термін вона реалізується у вільному продажі.