Укрпошта безкоштовно доставлятиме ліки, замовлені на apteka24.ua

16.04.2020

З 16 квітня та до кінця дії карантину Укрпошта безкоштовно доставлятиме ліки, замовлені на сайті apteka24.ua в усі населені пункти України.                                                                          

В умовах карантину доставка товарів дозволяє жителям столиці та міст-мільйонників жити в умовах самоізоляції з відносним комфортом. Але залишаються тисячі міст та селищ, в яких немає кур'єрських служб та великих супермаркетів з власною службою доставки. Укрпошта ще на початку карантину запустила безкоштовну доставку ліків та робить близько 1 000 кур`єрських доставок щоденно. З 16 квітня до програми також приєдналась інтернет-аптека «apteka24.ua».

Для того, щоб отримати безкоштовну доставку ліків потрібно зайти на сайт apteka24.ua, зробити замовлення та обрати спосіб доставки: «Укрпошта: до відділення» або «Укрпошта: доставка кур'єром» - обидва варіанти безкоштовні. Оплатити замовлення можна банківською картою під час оформлення або готівкою при отриманні.

Нагадаємо, що 23 березня Кабінет міністрів ухвалив відповідну постанову та вніс зміни до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Згідно з постановою Укрпошта на рівні з іншими операторами поштового зв’язку зможе доставляти споживачам лікарські засоби та супутні товари. Виключення складають ліки, що потребують особливих умов зберігання, або є в переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також є сильнодіючими та отруйними лікарськими засобами.

____

apteka24.ua – працює більше 10 років, має власну мережу аптек і понад 1 000 аптек-партнерів для безкоштовної видачі замовлень. На сайті аптеки є більше 12 000 різних товарів, включаючи доступні аналоги популярних засобів для боротьби з ГРВІ та рідкісні препарати для тяжкохворих.