Відтепер «Щасливі години для платежів» діють по всій Україні

09.01.2020

«Щасливі години для платежів» діють вже у 24 регіонах України.

Пілотний проєкт успішно стартував влітку 2019 року у міських відділеннях Харкова та Миколаєва, а восени був масштабований у відділеннях Маріуполя, Слов'янська, Житомира, Ужгорода, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Лисичанська, Сєвєродонецька, Полтави, Рівного, Сум, Херсону, Хмельницького, Черкас, Чернівців, Чернігова, Рубіжного. Тепер додалися поштові відділення Львова, Дніпра, Одеси і Тернополя, де можна сплачувати за комунальні послуги за вдвічі меншу комісію.

Проєкт дасть змогу забезпечити більш якісне обслуговування клієнтів, за рахунок управління клієнтськими потоками у поштових відділеннях відповідно до потреб споживачів та рівномірного розподілу навантаження на операційні вікна протягом всього робочого дня.

«Щасливі години для платежів» дають можливість кожному клієнту Укрпошти заощадити при оплаті комунальних та інших платежів, за умови відвідування поштових відділень до 13:00. Саме у першій половині дня тарифи на оплату платежів у відділеннях Укрпошти стануть значно меншими, ніж аналогічна вартість отримання послуг у банківських відділеннях.

Після 13:00, комісія за сплату платежів буде збільшена удвічі від суми, що діятиме у першій половині дня.

Відповідно, у другій половині дня поштові відділення Укрпошти очікують на відправників та отримувачів посилок, які тепер зможуть користуватися послугами у більш комфортних умовах та без черг.

«Щасливі години для платежів» поширюються на рахунки за комунальні послуги, оплату за телефонний зв’язок/телебачення/інтернет чи будь-які інші регулярні платежі.

Враховуючи, що, сплачується декілька квитанцій за місяць, загальна економія - суттєва.

Користуватися такою можливістю можна щодня, починаючи з початку роботи поштових відділень Дніпра та до 13:00. Це особливо актуально в опалювальний період, коли бюджетне навантаження по платіжках часто стає критичним для більшості населення.

Загалом «Щасливі години для платежів» діють у 804 відділеннях поштового зв’язку.