Укрпошта запустила тестову версію сервісу з онлайн-передплати

13.12.2019

Відтепер передплатити газети та журнали можна онлайн на оновленому сайті Укрпошти не виходячи з дому чи офісу у зручний час, а процес замовлення й оплати займає 3-5 хв.

«Продовжуємо оновлювати послуги та розвивати онлайн канали комунікацій із клієнтами. Тепер передплата журналів і газет також діджиталізується. Це не тільки сучасний спосіб оформлення видань, а ще й підтримка друкованих медіа. Сподіваємося, що це дозволить збільшити кількість передплати, а  прихильники використання онлайн послуг скористаються новим сервісом», - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. 

В тестовій версії сервісу з онлайн-передплати клієнти** можуть обрати будь-яке загальнодержавне* або іноземне друковане видання, а також електронні видання. Загалом передплатні каталоги налічують понад 3000 індексів газет і журналів (2252 індекси всеукраїнських та 814 - видань зарубіжних країн).

Потрібне видання можна знайти та обрати за назвою, передплатним індексом, тематикою. На сторінці видання розміщена інформація про мову видання, періодичність виходу, мінімальний термін передплати, тощо. Клієнт може розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою без сплати додаткової комісії.

Для оформлення передплати потрібно:

  1. Зайти на головну сторінку сайту  www.ukrposhta.ua в розділ «Передплатити».

2.Обрати потрібне видання за назвою, передплатним індексом чи тематикою.

3.Вказати передплатний період, упродовж якого клієнт бажає отримувати видання.

4.Додати «у кошик» обране видання.

5.Натиснути «оформити замовлення».

6.Обов’язково вказати прізвище, ім’я замовника, поштову адресу, на яку здійснюватиметься доставка видання, телефон та електронну адресу, на яку замовнику прийде повідомлення про підтвердження прийнятого замовлення.

Оновлений сайт Укрпошти став більш зручніший для клієнтів – всі основні послуги та сервіси зосереджені на головній сторінці. Користувачі можуть з легкістю відстежити відправлення, розрахувати його вартість та перейти в особистий кабінет до оформлення. Індекси можна шукати як за адресами, так і адреси по індексу. Інформація про основні характеристики послуг компанії зосереджена на кожній окремій сторінці, що значно спрощує навігацію по сайту. Загалом, спеціалісти компанії і далі продовжують працювати над вдосконаленням роботи сайту та розробляють нові онлайн-сервіси.

З усіх питань чи пропозицій щодо роботи сервісу просимо звертатися за електронними адресами: [email protected] чи  телефонувати: (044) 230 08 47,  050 100 27 23.

 

* Для контрольованих українською владою території Донецької та Луганської областей діють інші тарифи на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою.

 

** На окремі видання для вчителiв, студентiв, пенсiонерiв діє пiльгова передплата.