З травня оновиться тариф на доставку рекомендованого міжнародного дрібного пакета

12.04.2019

Укрпошта оновлює тариф для двох категорій міжнародних відправлень. З 1 травня міжнародні відправлення «дрібний пакет» та «мішок М» будуть доставлятися за зміненою ціною.

Тарифи на інші види міжнародних відправлень, зокрема й рекомендовані листи та бандеролі, залишаться без змін. Це при тому, що для Укрпошти в 2019 році збільшився тариф на авіаперевезення відправлень та зросли ставки взаєморозрахунків з іншими поштами – членами Всесвітнього поштового союзу (ВПС).

З початку наступного місяця ціна на міжнародні відправлення «дрібний пакет» та «мішок М» зміниться на 0,5 дол. США для кожного відправлення. Детальніше про зміну тарифу.

Однак клієнти можуть зекономити на доставці – в Укрпошті продовжує діяти накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, «Особистий кабінет» на сайті Укрпошти чи мобільний застосунок передбачені знижки до 20%.

Крім того, Укрпошта пропонує спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію та Узбекистан. Залежно від країни тарифи на 30-60% нижчі за стандартну вартість доставки відправлень.

Більш детально про знижки на послугу «Консигнація» можна дізнатися у контакт-центрі Укрпошти за телефоном 0 800 300 545 чи у регіонального менеджера.