Укрпошта в І кварталі 2019 р. отримала понад 221 млн грн прибутку

26.04.2019

Укрпошта за результатами І кварталу цього року отримала 221,4 млн грн чистого прибутку. Чистий дохід підприємства порівняно з І кварталом 2018 року становить майже 1,9 млрд грн, що на 22,1% більше.

«Понад 221 млн грн чистого прибутку – один з кращих квартальних показників Укрпошти. Ми зростаємо як за обсягами, так і за доходами в наших ключових напрямах – внутрішніх і міжнародних відправленнях та фінансових послугах. Перебудова технологічних процесів, налагодження ефективності роботи мережі, оновлення інфраструктури та ретельна праця над якістю обслуговування закономірно дають позитивний результат. Це спільний успіх нашої багатотисячної команди. Ми можемо ще краще. Але для цього вкрай важливо чітко визначити правила та вартість надання соціальних послуг, зокрема пов’язаних з доставкою пенсій. У цьому питанні ми розраховуємо на результативний діалог з урядом та Верховною Радою», – підкреслив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нагадаємо, Укрпошта здійснює доставку пенсії понад 4,1 млн пенсіонерам. Укрпошта налічує більш як 11000 відділень. Це найбільша мережа в Україні, і часто єдина можливість отримати фінансові послуги для 16 млн українців, які проживають в невеликих містах та селищах.