Укрпошта отримала премії Zakupki.Кращi та Digital.Кращі

21.06.2019

Цьогоріч Укрпошта отримала одразу дві престижні премії – Zakupki.Кращi та Digital.Кращі.

Премію Digital.Кращі. Укрпошта отримала у категорії «Громадський вибір: цифрові технології» серед державних компаній. На думку громадськості, за результатами відкритого голосування, Укрпошта є компанією, яка найбільш активно впроваджує діджитал-технології. Фактично Укрпошта за короткий проміжок часу створила повний комлекс digital-рішень, які враховують інтереси клієнтів усіх сегментів: окремих споживачів, малого та середнього бізнесу та великого e-commerce.

Премію Zakupki.Кращi – в категорії «Найкращі результати», в номінації «Активіст-провідник» виборов заступник генерального директора із закупівель Олександр Наход. Переможця обирали спеціальні комісії, до яких увійшли фахівці моніторингового порталу DOZORRO та представники торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua. Експерти оцінювали номінантів за багатьма критеріями (кількість закупівель та учасників, конкуренція в торгах, відсоток скарг тощо) та використовували дані публічного модулю аналітики BI.ProZorro.

«Отримання нагород командою Укрпошти є заслуженим визнанням результативності тієї величезної роботи, яку провела (і продовжує проводити) компанія протягом трьох останніх років. Нам вдалося реалізувати низку проектів, щоб адаптувати підприємство, яке працювало «на папірцях», до вимог і стандартів цифрового сьогодення.
Пишаюся результатами роботи нашої команди закупівель, які за відносно невеликий проміжок часу завоювала довіру ринку та продемонструвала професійну здатність реалізовувати нові рішення. Закупівля палива на понад 200 локацій, укладення рамкових угод, закупівля газу у сховище з отриманням ліцензії, купівля техніки з обслуговуванням на весь термін експлуатації – приклади ефективних закупівель, реалізованих професійною командою Укрпошти», – зауважив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Довідково: Премія Zakupki.Кращi започаткована у 2016 році. Це відзнака для найбільш активних та відповідальних представників ринку електронних торгів. Премія Digital.Кращі започаткована у 2019 році. Її отримують компанії, які стежать за новаціями й активно впроваджують цифрові технології.
Організатор премії – Zakupki.Prom.ua – найбільший тендерний майданчик в Україні.
Минулого року компанія також отримувала премію «Zakupki. Кращі» у номінації «Замовники-провідники».